Cell Activator

Iskoristite najviše iz svoje hrane!

Cell ActivatorNajbolji plan ishrane na svijetu sasvim je beskoristan ako ne možemo iskoristiti sve što nam ta hrana nudi. Na žalost, mnogo toga sprečava dobru apsorpciju hranjivih tvari iz hrane u naš organizam – stres, manja oboljenja, manjak probavnih sokova…

Cell Activator pomaže vašim stanicama u iskorištavanju esencijalnih hranjivih tvari iz hrane i dodataka prehrani koje konzumirate svakoga dana. Poboljšava općenitu tjelesnu vitalnost i zdravstveno stanje, te optimizira proizvodnju stanične energije.

Cell Activator djeluje uz sve ostale proizvode Herbalifea, pomažući u maksimalnoj apsorpciji raznih hranjivih tvari iz svakog od proizvoda!
Svježe povrće i Formula 1 samo su dva primjera odličnih izvora nekih od esencijalnih hranjivih tvari koje su potrebne da bi naša tijela ispravno funkcionirala. Cell Activator sadrži biljke, B-vitamine i minerale čija je namjena pomoći da se te hranjive tvari apsorbiraju u naše stanice. 

Kako funkcionira Cell Activator?

Svaka stanica u tijelu je kao mala kemijska tvornica koja mora obaviti dva glavna zadatka:

  • Osloboditi energiju u obliku ATP (adenozin-trifosfata) kroz niz biokemijskih procesa poznatih kao Krebsov ciklus i oksidativna fosforilacija.
  • Koristiti energiju za obavljanje svoje funkcije, bilo da se radi o stanici mozga, jetre ili pluća.

Bez redovne opskrbe esencijalnim hranjivim tvarima to oslobađanje energije na staničnoj razini može biti inhibirano. Zbog loše ishrane, loše probave ili visokih razina stresa mnogi ljudi ne uspijevaju opskrbiti svoje tijelo dostatnim količinama tih esencijalnih hranjivih tvari. Posljedica može biti smanjenje proizvodnje energije, te naše stanice mogu ostati bez dostatne energije za ispravno funkcioniranje.

Biljke, B- vitamini i minerali nalaze se u Cell Activatoru kao "pomoćnici" - kako bi omogućili stanicama u osiguranju esencijalnih nutrijenata hrani koju jedemo i prehrambenim dodatcima koje naše stanice apsorbiraju.

Svojstva ključnih sastojaka Cell Activatora:

  • Vitamini B1, B2 i B6 esencijalne su hranjive tvari potrebne za uspješno generiranje energije u mnogim segmentima proizvodnje energije u Krebsovom ciklusu i u oksidativnoj fosforilaciji.
  • Zelena alga (Chlorella) je koncentrirani izvor ishrane koji mnogi smatraju jednom od najhranjivijih biljaka na planetu! Na Zemlji postoji već više od 2,5 milijarde godina. Potvrđeno je da zelena alga uzgojena u svježoj vodi sadrži najveće poznate koncentracije klorofila. Chlorella daje visoke razine beta karotina, vitamina B 12, željeza, RNK, DNK i proteina. Mnoge od ovih hranjivih tvari smatraju se esencijalnim komponentama proizvodnje energije u svakoj od stanica kroz Krebsov ciklus i oksidativnu fosforilaciju. Chlorella je isto tako poznata zbog svojih svojstava čišćenja i pročišćavanja.
  • Minerali cink, magnezij i bakar su esencijalne hranjive tvari koje imaju važnu ulogu u pravilnom održavanju stanične energije.
  • Gljiva Shitake ima veliku nutricionističku vrijednost, sadrži mnogo vitamina B-kompleksa, uključujući B1, B12, nijacin (B3) i pantoteničku kiselinu (B5), koji su nužne komponente Krebsovog ciklusa i oksidativne fosforilacije.
  • Jabučna kiselina, voćna kiselina koja se dobiva iz jabuka, bitna je u oblikovanju stanične energije.
  • Kajenska paprika sadrži kapsaicinsko ulje za koje se vjeruje da pomaže organizmu pri učinkovitijem apsorbiranju i asimiliranju hranjivih tvari iz hrane. Kapsaicin može isto tako imati termogenički učinak
  • Laktoferin je prirodni protein iz sirutke koji se dobiva iz mlijeka, a ima pozitivna hranjiva svojstva za vaše tijelo.

na vrh