Krema za kožu oko očiju

Bogata krema za nježnu kožu oko očiju
Što koristiti – gel ili kremu za kožu oko očiju?

Gel za kožu oko očiju uglavnom se koristi tijekom dana, kako bi pomogao u oživljavanju područja ispod očiju. Gel ima divno rashlađujuće djelovanje koje odmah osvježava i aktivira nježnu kožu oko očiju. Gel isto tako pomaže u smanjenju otečenosti kože ispod očiju. Krema za kožu oko očiju može se koristiti i danju i noću, ali se najčešće nanosi prije spavanja. Ona ima bogatiju teksturu od gela i koži oko očiju daje dodatnu vlagu i vitamine. U predjelu oko očiju u koži nema lojnih i znojnih žlijezda, pa je stoga vrlo važno osigurati primjerenu vlagu na tom mjestu, kako bi se izbjeglo stvaranje tankih linija i bora.

Mladenački izgled

Ova bogata, umirujuća krema za kožu oko očiju pogodna je za sve tipove kože, a posebno je formulirana s alojom i bademovm uljem kako bi omekšala i hidratizirala osjetljivu kožu oko očiju. Pomaže u smanjenju pojave finih linija i bora i kožu čini čvršćom.

Zdrave oči

Odlazite redovito na pregled očiju. Ako ne vidite dobro, škiljite i mrštite se, a to izaziva nastanak još dubljih linija i bora oko očiju.

Ključne prednosti

  • Pomaže smanjenju pojave finih linija i bora
  • Omekšava i hidratizira
  • Posebno formulirana za osjetljivu kožu oko očiju
  • Ne zamašćuje
  • Za sve tipove kože
  • S vitaminima A, C i E

Svojstva ključnih sastojaka

Vitamin A - Pomaže u povećanju vlažnosti kože i skida suhe površinske stanice.
Vitamin C - Kao snažan antioksidant vitamin C je ključna komponenta u proizvodnji kolagena. Dokazano je da pomaže u ublažavanju pojave mrlja na koži i potiče prirodne obrambene mehanizme kože.
Vitamin E - Pomaže u održavanju vlažnosti kože – za zdraviju kožu.
Ekstrakt vrbe - Djeluje kao prirodni peeling i pomaže u čišćenju pora.
Bademovo ulje - Pomaže u nadoknađivanju masnoća izgubljenih u procesu čišćenja.

Sastojci

Vitamini A, C i E, ActiFirm, ekstrakt vrbe, ekstrakt arnike, sok lista aloje, bademovo ulje, ekstrakt grejpa.

Način upotrebe

Koristite ujutro ili navečer. Nikada nemojte utrljati kremu u kožu oko očiju, već je nanesite nježnim tapkanjem i ostavite da se krema upije u kožu.

 

na vrh