Maska za čišćenje kože

Maska od gline koja pomaže u odstranjivanju prekomjerne masnoće i nečistoća
Zašto bi trebali koristiti masku?

Maska je jednostavno sredstvo za ubrzano čišćenje, tonik i vlažna krema, sve u jednom proizvodu. Maske daju dodatnu vlagu ili upijaju masnoće s kože, ovisno o tome koju vrstu maske koristite. One pomažu u postizanju boljeg izgleda pora, otapaju nečistoće i toniziraju kožu. Rezultat je mek, gladak ten bolje teksture i tonusa. Dobro je nakon svake primjene maske na kožu nanijeti vlažnu ili noćnu kremu, kako bi se pomoglo održavanje ravnoteže vlage u koži.

Masna koža

Iako je namijenjena svim tipovima kože, ova maska je naročito djelotvorna za masnu kožu jer apsorbira masnoću. Ako Vam se koža čini masnijom nego obično, ova će lagana zemljana maska nježno i učinkovito očistiti kožu i pomoći u apsorbiranju nečistoća zbog kojih koža gubi sjaj.

Kako prepoznati osobu s normalnom do masnom kožom?

  • Koža je sjajna, naročito u T-području (čelo, nos i brada)
  • Vidljive su pore
  • Koža djeluje kao da ima mrlje

Mladenački izgled

Osim što će pročistiti pore i obnoviti vašu kožu, ova će maska svojim tonizirajućim djelovanjem koži dati čvršći i mladolikiji izgled.

Ključne prednosti

  • Čišćenjem izvlači nečistoće
  • Uklanja prekomjernu masnoću
  • Pomaže u poboljšanju tena
  • Za sve tipove kože, ali naročito pogodna za masnu kožu
  • S vitaminima A, C i E

Svojstva ključnih sastojaka

Vitamin A - Pomaže u povećanju vlažnosti kože i skida suhe površinske stanice.
Vitamin C - Kao snažan antioksidant vitamin C je ključna komponenta u proizvodnji kolagena. Dokazano je da pomaže u ublažavanju pojave mrlja na koži i potiče prirodne obrambene mehanizme kože.
Vitamin E - Pomaže u održavanju vlažnosti kože – za zdraviju kožu.
Ulje lista eukaliptusa - Djeluje antibakterijski i potiče cirkulaciju.
Azeloglicina - Regulira prekomjernu rad žlijezda lojnica. Koži daje vlagu i istovremeno osigurava njenu bolju napetost, teksturu i čvrstoću.
Vezani papain - Enzim koji se dobiva iz papaje odstranjuje mrtve i oštećene stanice s površine kože. Kožu čini glatkom i potiče rast novih stanica.
Hamamelis - Umiruje, steže i osvježava kožu.

Sastojci

Vitamini A, C i E, ulje naranče i eukaliptusa, azeloglicina, vezani papain, glicerin i hamamelis.

Način upotrebe

Masku obilno nanesite na čistu, suhu kožu. Ostavite da djeluje 10-12 minuta. Temeljito isperite toplom vodom. Nakon toga nanesite tonik

 

na vrh