Vlažna maska

Hidratantna maska koja čisti kožu i daje joj vlagu

Zašto bi trebali koristiti masku?

Maska je jednostavno sredstvo za ubrzano čišćenje, tonik i vlažna krema, sve u jednom proizvodu. Maske daju dodatnu vlagu ili upijaju masnoće s kože, ovisno o tome koju vrstu maske koristite. One pomažu u postizanju boljeg izgleda pora, otapaju nečistoće i toniziraju kožu. Rezultat je mek, gladak ten bolje teksture i tonusa. Dobro je nakon svake primjene maske na kožu nanijeti vlažnu ili noćnu kremu, kako bi se pomoglo održavanje ravnoteže vlage u koži.

Suha koža

Iako je namijenjena svim tipovima kože, ova maska je naročito djelotvorna za suhu kožu jer joj daje dodatnu vlagu. Ako se vaša koža čini više suhom nego obično i potrebna joj je dodatna vlaga, ova će bogata, luksuzna maska nježno očistiti kožu i dati joj vlagu. Koža postaje primjetno glatkija i mekša.

Kako prepoznati osobu s normalnom do suhom kožom?

  • Koža nema sjaja i ima suhe mrlje
  • Oko očiju i usana vidljive su fine linije
  • Koža djeluje napeto i osjetljivo u oštrim vremenskim uvjetima

Ključne prednosti

Čisti kožu Umiruje kožu i daje joj vlažnost Pomaže u poboljšanju tena Za sve tipove kože, ali naročito pogodna za suhu kožu Sadrži vitamine A, C i E

Svojstva ključnih sastojaka

Vitamin A - Pomaže u povećanju vlažnosti kože i skida suhe površinske stanice.
Vitamin C - Kao snažan antioksidant vitamin C je ključna komponenta u proizvodnji kolagena. Dokazano je da pomaže u ublažavanju pojave mrlja na koži i potiče prirodne obrambene mehanizme kože.
Vitamin E - Pomaže u održavanju vlažnosti kože – za zdraviju kožu.
Ekstrakt vrbe - Djeluje kao prirodni peeling i pomaže u čišćenju pora.
Codiavelene BG - Momentalno i dugotrajno hidratizira sve slojeve kože.
Shea maslac - Daje vlažnost i istovremeno održava elastičnost kože.

Sastojci

Vitamini A, C i E, ekstrakt vrbe, Codiavelene BG, Shea maslac, ulje avokada i lavande, ekstrakt krastavca, ulje kore grejpa.

Način upotrebe

Masku obilno nanesite na čistu, suhu kožu. Ostavite da djeluje do 20 minuta. Temeljito isperite toplom vodom. Nakon toga nanesite tonik.

 

na vrh